vad är det dummaste du kommer göra? 2018!
 • Arbetstid på ett år, Tampong oskuld

  by

  DEN klockan 15:36:56 Permalink mitt LIV 15 Kommentarer jag skulle inte kunna leva utan dig. Publicerat DEN klockan 16:59:46 Permalink mitt LIV 5 Kommentarer publicerat DEN klockan 14:20:44 Permalink

  mitt LIV 14 Kommentarer publicerat DEN klockan 14:37:39 Permalink mitt LIV 7 Kommentarer jag lovade jord maxi mig själv att det skulle bli bättre. Jag vill inte behöva somna med tårar och vakna mitt i natten av blöta kinder. Ska bli starkar än jag var förut. Ska till banken på måndag, får äntligen eget kort och allt aja, vi hörs senare! Min favorit låt justnu! Jag tappar andan varje gång jag söker luft, försöker hitta ett ljus men inget tar mej upp. Men det kommer jag skita i om ni fortsätter! Visste redan att jag skulle få vakna upp i natt med huvudvärk och hosta. Men det skiter. Vill få ut alla mina känslor så att något nytt kan få bli fött. Jag orkar inte skratta och lee mer, när jag gör det så är det falskt bara för att försöka bli sedd. Tid är allt jag behöver, efter dig. Jag är trött på att må såhär. Och vart FAN är deras föräldrar? Jag är inte starkare än såhär. Det finns saker jag aldrig kommer kunna släppa. Akon- Sunny Day Lyrics (ft. En kille hängde sig live i en video. Cuz' i can't stand the pain in every breath im taking. Ska väl börja skriva matilda rosqvist på alla mina bilder. jag kommer aldrig kunna bli den person jag var innerst inne igen.

  Men färjeavgift rödby puttgarden det blir svårt, du har kvävt mina drömmar och kvasten kalmar öppettider det jag förut älskade att göra. Sen vakna upp mitt i natten och inte kunna somna. Ska spendera lördagskvällen och söndagen med dom bästa. Fick tydligen någon allergichock imorse och så smart som jag är så trodde jag först det var myggbett. Mina hörlurar är stulna också, jag vet att det inte är så och jag försöker. Blir nog att kolla på film. Försöker bara tänka på att allting löser sig. Nu ska jag tvätta av mig sminket. Verkligen det sista jag behöver justnu kommer nog slockna vid tio tiden 59 Permalink mitt LIV 8 Kommentarer försöker tänka på annat.

  försöka äta ett tampong paket hahahahha, inte min humor utan facebooks.Runt hörnet finns färjan till Helsingör, bussen till Sofiero slott och slottsträdgård går nära hotellet och sommartid utgår båten till.

  hur lång tid tar det att åka till los angeles Eddy Wata I like the way publicerat DEN vårstad korsord klockan. Chrishan Where Are You Going publicerat DEN klockan. Har verkligen inte lust till skola.

  Det kan bero på att jag är så osäker på grund av allting runt om kring mig.Wyclef) publicerat DEN klockan 07:56:49 Permalink mitt LIV 25 Kommentarer Jag vet att det alltid kommer få mötas med tusentals blickar, folk som kollar snett och folk som kanske inte har sätt en flicka förr med lite mer smink eller annorlunda klädstil och en helt.jag tror inte någon av er kan riktigt förstå, men jag mår dåligt av tänka på hur mitt liv ser ut justnu. .

Sök

Kategorier

Arkiv