Vill du koppla av med en weekend på ett spahotell i Småland? 2018!
 • Vingresor från borlänge - Spahelg småland

  by

  barnfria i spat. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, kommer att vara kärnan för oss. Det finns olika scrubs för att rensa bort död

  hud från kroppen, och dessa scrubs finns som ansikts- och helkroppsbehandlingar. I vår relaxavdelning finns spa-pool med 38-gradigt vatten och bastu. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. Det kan finnas andra skatter och hotellavgifter som inte är fastslagna eller betalas vid bokningstillfället och som betalas vid verksamheten under vistelsens gång. Mer, avstånd från, boendetyp, hotell, b B/värdshus, temaboendeVandrarhem, stuga, andelslägenhet. Vi är ditt självklara val spahelg småland när du letar SPA i Småland boka redan idag! Hotellklass 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna, stil, budget, mellanklass, lyx, familjevänligt. Samt en tropisk regndusch, torrbastu, ångbastu och stor relax med vilsängar. Vanliga behandlingar, det första man ofta tänker på när man ska gå på en spabehandling är massager av olika slag. Utöver relaxavdelningens bastu har vi en större bastu i konferensvillan för våra gäster utan kostnad. Bor vi på hotell har spa blivit en facilitet vi gärna ser finns, ja, till och med räknar med ska finnas. Det unika med oss är känslan av att röra sig i den Småländska naturen. Lägsta pris, se verksamheter sorterade från lägsta till högsta pris. Läs omdömen innan du bokar ett erbjudande eller en kampanj på en sparesort. Barn under 3 år kan vi tyvärr inte ta emot inne i sparelaxen. Avstånd, visa verksamheter som ligger närmast centrum först med bekräftad tillgänglighet för dina datum från våra partner. Poolens olika massagestrålar ger lindring massage och avslappning åt kroppens alla muskler. Besök oss för en avkopplande helg med bra boende och njutbart spa. Barn mellan 3-upp till 12 år är tillåtna i spa fram till. Exempelvis, sitt i bastun och smörj in dig med scruben. Spahotell hos oss, ett tips är att ta tid på dig innan du bestämmer dig och besluta vad som är viktigast för er? Marmor och guldkranar, hamamskrubb och lerinpackning gör detta spa till ett av de mest intressanta just. Gränsö slotts nya Spa erbjuder 600 kvm nya upplevelser; pooler, flera olika bastu, isländsk källa och ny stor relax med sköna vilsängar.

  Takdusch inbyggd Spahelg småland

  Urvalet på antal spaanläggningar är brett. The Retreat Club, safir Sp" kontakta oss 1765 kronor per person för spapaketet" Därefter går du efter ett schema där hur får man en flickbebis du går till olika stationer och gör vad det står. De har olika teman som du väljer. Vill du hyra den utan att ha bokat paket där det ingår eller vill nyttja den ytterligare malmö spa hotel tid så är priset följande. Eller hur, naturligheten ska finnas i behandlingsprodukter som används.

  Skämma bort dig en helg, lyser och med all säkerhet rock mode känns. Kom och låt dig avnjuta en massage eller en behandling i vårt nybyggda SPA på 1300 kvm. Bokningspopularitet, relaxavdelningen bör bokas i god tid eftersom den är mycket populär.

Sök

Kategorier

Arkiv