Ikväll har vi planerat en riktig tjejkväll! 2018!
 • Köpa smoking stockholm. Mat tjejkväll

  by

  hem runt halv åtta Imorgon ska jag till tandläkarn önska mig lycka till,.S fick en sen julklapp idag. Idag är det fredag, sov över hos lina i stan

  inatt. Jonas ljungdahl gant tjocktröja herr / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl / Bildbyrån, jonas ljungdahl. Slänger även med en bild sen den senaste gasquen på kåren då jag var vålnad. Fatta hur långa sovmorgnar jag kan få framöver. Asså sommaren, värmen, gud så jag har saknat den! Nu väntar jag på att mormor ska komma med flingor så jag kan äta kvällsmål, älska mat vid kvällskvisten. This littel wifey (utmärkt sväng on its hela) Var ingen hemma wify idag nej inte det nej. Nu ses vi snart systra min. Snart kommer Carolin hem från jobbet. Det fixas, trixas och smusslas här hemma. Onsdag och hem till Torup efter vfu:n för att scanna in bilder som eleverna ritat om kompost och maskar. Gör de typ aldrig. A dagen gick ganska snabbt. A och vet att jag inte har bloggat på länge men varje gång jag börjar skriva så kommer jag inte på något mer att skriva efter andra meningen. Är så jävla glad att det inte känns som en börda att träna, utan att man nästan saknar till gymmet! Då måste jag vara väldigt rastlös. Snart har jag haft mitt kort i. Både bra och dåligt! I skolan använder jag den istället för datorn. Min lycka alltså, till ett plagg. Så kom ganska ofixad och trött till skolan för orkade knappt anstränga mig på morgonen. Tog cirka 2 timmar och höll på att dö av host anfall! Jag har klarat mig hittills utan att få panik av det dystert och mörka avlånga landet. Känns kul att bo i Sverige, med tanke på den långa vintern så känner man sig så värdig sommaren. By the way, har haft en väldigt kul helg med vänner Ny dag imorgon, nya bekymmer, nya tag, nya möjligheter men ikväll. Vill bli frisk nu!

  Könsvårtor Mat tjejkväll

  En härlig resa då vi firade Evas 50 års dag. Säkert ingen annan som lägger märke till det. Sen är det bara tre månader kvar innan sommarlovet. Två inlägg på en dag, men jag gör det så Har tränat i ca ett år snart på gym. Julshopping med Mathilda och Malin Åt ute med Farmor och Farfar. Här kommer en bild på halsbandet som jag vann för x antal månader sedan som nu äntligen har kommit efter många mail fram och tillbaka. Folk drygare och humöret reflekterar alla stressade och trötta människor. My kittens hate me, måste träna, fick en Iphone.

  Först blir det bakdags, sedan blir det god mat och efterrätt (som vi själva bakat ) och därefter blir det ost och vin medan.Zeta är värd för Tjejvätterns.


  Mat tjejkväll

  Älskar dem, jag är smartare än en femte kladdar. Hade planerat lite men de blev ej mat tjejkväll av så blev inte så händelserik fredag. Bara två veckor kvar tills lillasyster Frida tar studenten. Men det fixar sig, puss hej 3, nu tänkte jag i alla fall göra ett inlägg. Salt och peppar i form av små hundar. Te och en kopp med vänskapens ord. Känner att jag inte har mer nyttigt att meddela så ska denna kapten apkost ta sin runda sen sova gott så huvudvärken försvinner. Vi var även en sväng i Monarco. Testade mina boyfriend byxor, påskloljor mat tjejkväll som jag hoppas inte hinner dö innan jag är hemma från italy.