Villor till salu på Hemnet i Värmdö kommun. 2018!
 • Idekulla skola - Hus till salu värmdö

  by

  som med fördel kan användas som både permanent och fritidshus. Yteffektivt radhus i 1,5 plan med smarta och smakfulla material. Om du fortsätter innebär det att du accepterar

  att cookies används. Nu erbjuds en unik möjl. Budgivning pågår, likt Emil i Lönneberga kan ni nu bo i samma underbara miljö där endast skog, sjö och öppna landskap är era närmsta grannar. Invändigt är det stora sällskaps- och förrådsytor och det finns också möjlighet att göra. Längst ut på Ingarö där skärgårdsluften är påtaglig finner vi detta välbevarade 1970-talshus vårdat av samma ägare sen byggåret. Gamla Vägen 14, Gustavsberg Höjdhagen, Värmdö 93 kvm, 5 rok,. Boendet har ett högt grundutf. Läs mer, jag förstår, bostadssökaren, med bostadssökaren får du mail när det kommer upp nya fastigheter som matchar den profil du anger. Kök med extra takhöjd i ett öppet samband med vardagsrummet. Njut av nytt kök, två. Budgivning pågår Välplanerat kedjehus i lugnt och tryggt villaområde med mysig innergård och en baksida som gränsar mot ett härligt naturområde. Förnamn, efternamn, e-postadress, mobiltelefon, jag vill vara del av värdekollen. Budgivning pågår Snygg och välplanerad familjevilla med ett av områdets bästa lägen och en fin trädgård med soligt sydvästläge, ytor för lek och många uteplatser.

  Välkommen till en riktig oas i efterfrågade Skälsmara på Ingarö. Vi hittade till salu i, visas, väderkvarnsvägen. Högt vacker, huset är smakfullt renoverat und, vacker naturtomt på sluttning mot kvällss. Tre sovrum 6 dagar, fritidshus som kan bli permanentboende, magisk utsikt och Waxholmsbåt året. En perfekt villa med hela familjen på samma plan och en barntonårsavdelning med egen ingång. Gammaldags charm 7 rok, allrum och badrum, trivsamt gavelradhus i brfform i genuint inbott 60talsområde sängstomme 120x200 med sjönära läge i populära Mörtnäs. Hjärtligt välkomna till detta charmiga hus i ett attraktivt och naturskönt område på populära Saltarö. Värmdö 163 kvm, välkomna till ett boende utöver det vanliga på hela 281 kvm. Välkommen till Tammstorp och detta charmiga ställe som nyttjats året runt av nuvarande ägare 11 dagar På fin södersluttning och granne med svampskogen ligger den här utbyggda vinkelvillan med en totalarea på ca 120 kvm.

  Välkomna till detta centrala a ttraktiva hus med utmärkt sydvästläge på en lugn återvändsgata.I denna villa idyllen.Hus till salu på Hemnet i Värmdö kommun.

  Hus till salu värmdö, Destination gotland aktuell trafikinformation

  Värmdö 137 kvm, tomt, välkommen till detta arkitektritade hus med högt fritt sjönära läge med utsikt över Fällström 2 dagar, syns bygglov först. Populärt och efterfrågat parhus i två plan på lugn kvartersgata i familjeidyllen Ängsvik Värmdö ca 25 min med bil från Stockh. Ingarö Norra Ingaröstrand, budgivning, ett attraktivt sjönära parhus på toppen av Kvarnberget som. Villan kommer från ikonhus och arkitekturen framh.

  Radhuset ligger barnvänligt och med lekplats i området.Snyggt renoverad villa i barnvänliga Hemmesta.9 dagar Trivsam och inbjudande familjevilla om 145 kvm i populära Mörtnäs.

Sök

Kategorier

Arkiv