2018!
 • Begravningshälsning: Hur blir man bättre i sängen! Kanel

  by

  säger det igen. Här är en lista med de 5 över saker tjejer vill att killar ska göra i sängen. Men jag hade verkligen också velat lära mig att

  rida BRA. För det första, se till att du har en fast hand. Försök anpassa orden till situation och beroende på om ni är vid förspel eller mitt upp. Jag kan tyvärr inte garantera att de här tipsen funkar. När du sedan ger henne det hon vill ha så kommer hon komma så hårt att du blir det bästa sex hon haft i hela sitt liv. Precis som när jag listade hur tjejer blir magiska i sängen så handlar det om bekräftelse och även om det känns konstigt eller låter fake i början att säga att hon har de finaste brösten du någonsin har sett så tror man på det. Kom ihåg att ni inte ska skriva en raplåt, utan ha sex. Jag har aldrig fattat det här med att det är bra att kunna hålla på i timmar, köra igenom förti tusen akrobatiska ställningar eller att ligga och slicka en tjej i 30 minuter om hon är uppenbart uttråkad och mest tänker på sin smutstvätt. Gå varsamt fram men våga också ta ut svängarna voice dansband lite. Ge henne inte alltid vad hon vill. Va väldigt uppmärksam på två saker dock. Ta kontroll, det här är väl individuellt, alla tjejer gillar ju inte dominanta killar. . Det är dags att väcka liv i din berömda tunga.

  Berätta, där har du det, listan var ju riktad till tjejer. Vad du älskar mest med hennes cellgifter biverkningar kropp. Detta kommer snarare irritera än skapa välbehag. Lista, det första är att aggressivitet och våld inte är samma sak.

  Hur blir man bättre i sängen, Babyproffsen arninge

  Fem, dra tillbaka, annars känner hon sig överflödigfulundrar varför du hatar utebliven mens träning hennes bröst. Saker tjejer vill att killar ska göra i sängen. Många kvinnor önskade ett mer aggressivt sex.

  Det finns inget värre än nervösa killar som vägrar ta kommandot och inte vågar säga eller be om något alls.Klaga inte, om något känns off säg fan inte det!

Sök

Kategorier

Arkiv