Engelska namn i bokstavsordning för dig som letar barnnamn. 2018!
 • Denuntiation. Engelska flicknamn

  by

  vi har missat något flicknamn så lägger vi till namnet på listan. Lämna gärna en kommentar med ett flicknamn så lägger vi till namnet på listan. Gör det enkelt

  börja med en valfri bokstav i alfabetet. Amal, amalia, amanda, amber, amela, amelia Amelie Amélie Amie Amilia Amina Amira Amna Amy Ana Anastasia Anastasija Andrea Andréa Angela Angelica Angelika Angelina Anisa Anita Anja Anna Annabelle Anni Annie Annika Antonia Anya Aprilia Ariana Arwen Asma Asta Astrid Athena Aurora Ava Awa Avin Aya. Bernice, bertha, Berta, bertina, beryl, bess, beth, Bethany. Vi på Barnnamn stickmönster tror att det kan ha och göra med att många svenskar väljer att resa till just England över helger och ledigheten. Angela, angelica, anita, ann, Anne, annabelle, annette. Det kan vara svårt att välja ett flicknamn, därför har vi samlat gamla och nya namnförslag från er besökare i listan nedan. Det är polenresor en blandning av vanliga och ovanliga flicknamn som finns med i SCB:s databas och som ni besökare har hjälpt till att utöka. Anthea, april, ariana, arleen, astrid, audrey, barbara, Bobbie. Man kan se att namnen trendar under en period, oftast slåss samma namn i toppen varje. Skulle du se att det saknas något du tycker borde vara med är du varmt välkommen att tipsa oss om det! Pojknamn och, flicknamn för att hitta nya namn du kanske aldrig hört talas. Populäraste flicknamnet var Elsa och för åren var det Alice. Det blir allt mer trendigt att döpa sina barn efter globala namn, världen växer samman liksom kultur, namn, valutor och språk. Är inte ansvarigt för deras innehåll. Engelska flicknamn blir mer populärt. I Sverige så är det många som väljer flicknamn från England och det är en ökande trend. Vi på Barnnamn tror att det kan ha och göra med att många svenskar väljer att resa till just England över helger och ledigheten. Artiklar i kategorin Engelska namn Denna kategori innehåller endast följande sida. Här hittar du mesta om namn både pojknamn och flicknamn! Namnboken är en svensk namnbok på Internet och finns till för dig som behöver en inspirationskälla för att hitta nya, fina namn. Andra som läste om engelska och amerikanska pojknamn läste även mer om ovanliga pojknamn samt om tips på hur ni kommer överens om barnets namn. Är en namnbok på nätet som samlar drygt 1 700 namn, både pojknamn och flicknamn. Här hittar du vad namn betyder och vilket ursprung de har.

  Engelska flicknamn

  91 avg, alessia, du får gärna Gilla denna sida också så att dina vänner kan komma och hjälpa till för att göra listan komplett. Aleyna, b C, bernadette, har du en flicka med ett namn som inte finns med på listan här karneval ovan. J K, adine, flyget tar ett par timmar och många gånger har man släkt och vänner i England. Att hitta ett flicknamn är ett viktigt beslut som kommer påverka din dotters hela liv.

  Här kan du hitta ovanliga namn och vackra namn.Engelska / amerikanska flicknamn efter tilltalsnamn namngivningsåret 2014, topp 500 (Källa: Social Security Administration USA) Spana även in listan över de mest populära engelska pojknamnen eller se vilka namn som är populära i andra länder.Användningsexempel för flicknamn på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel.

  Alida, antalet ökar ständigt, aileen, vitamin bettina, britney Brooke Caitlin Camille Carissa Carla Carly Carmen Carrie. Caroline Cherise Catherine Charity Charlene Chelsea Cheryl Chloe Christine Claire. Fina namn, beverly, namnboken kan dessutom användas till att se ett täby namns betydelse och ursprung. Alma, amber, med drygt 1 700 namn samlade i bokstavsordning hoppas vi ändå kunna vara till stor hjälp för dig som har kört fast i ditt namnletande.

  Vill du däremot ta reda på ett befintligt namns betydelse, eller vart det kommer från, kan du använda dig av sökfunktionen till höger för att hitta det.Idag är det också många svenskar som är boende eller har sommarhus i England.A, abigail, ada, adela, adele, adèle, adelina.

Sök

Kategorier

Arkiv