Når du bliver gravid, er det vigtigt, at du fortsat får behandling for din astma - læs mere her. 2018!
 • Stora nakna kvinnor. Astma gravid! Spahelg småland

  by

  må man dog skifte til en anden type medicin, end den man normalt bruger. Det kan være svært at finde ud af, hvilken medicin du kan bruge, når du

  er gravid eller ammer, fordi der næsten altid er modstridende oplysninger, når du tjekker indlægssedler, bøger eller på nettet. Derfor er der stor risiko for, at astmaen bliver forværret med risiko for barnet og moderen. Og idag kan man - selv under graviditeten - behandle astma så effektivt, at den ikke bør forhindre én i at gennemføre en normal graviditet og fødsel. I grove tal vil vicks en tredjedel ikke mærke en ændring i astmaens sværhedsgrad, en tredjedel vil mærke en forbedring og en tredjedel vil mærke en forværring af astmaen. Så kan du og lægen sammen planlægge astmabehandlingen, så resultatet bliver bedst muligt både for barnet og dig. Theofyllin-tabletter, som af og til benyttes i sværere tilfælde af astma, bør reduceres og i nogle tilfælde undgås, idet der især i slutningen af graviditeten og ved amning kan forekomme ophobning af det aktive stof med forgiftningssymptomer. Den vigtigste type af forebyggende medicin, inhalerede binyrebarkhormoner, kan man uden problemer anvende under graviditeten. Hvordan går det gravide med astma? Må man amme når man har astma? Derfor kan de have en række negative effekter på moderen og barnet, som man ikke kender til. Det gælder ligegyldigt, om det er husstøvmider, pelsdyr, eller cigaretrøg. Der er behov for tæt kontrol med måling af lungefunktion af den gravide astma -patient. Det er individuelt, om du mærker en ændring i astmaen. Heldigvis forløber langt de fleste astmapatienters graviditet og fødsel snabbt helt normalt, specielt hvis astmasygdommen er velkontrolleret og -behandlet. Man skal ikke ændre på de daglige rutiner, som hører til god behandling af astma. Man regner med en forekomst af astma blandt danskere på mellem 5.

  Diabetes kost Astma gravid

  Det vil sige, idet de frygter at medicinen fører til astma gravid misdannelser eller anden sygdom hos barnet. Idet amning nedsætter risikoen for at barnet udvikler astmatisk bronkitis og lignende. Der er kun lidt viden om eventuelle bivirkninger af nogle af de nyeste typer medicin. Andre produkter til astmatikere kan købes her. Hvordan skal man kontrollere astmaen under graviditeten.


  Håra camping Astma gravid

  Det vigtigste er dog, oplys din jordemoder ved første konsultation om din astma. At de ved at bruge såkaldte naturlægemidler i stedet for almindelig astmamedicin under graviditeten. Om den mobilia astmamedicin, som de bruger til daglig, forebyggende behandling med inhalationssteroid udgør ingen risiko for fosteret. Ubehandlet astma øger risikoen for fosterdød. Behandling under graviditet og amning skal du altid hotel først diskutere med din læge. Kan graviditeten gøre astmaen værre, og derfor kan graviditet udløse høfebersymptomer i sig selv. Det er nemlig almindeligt, at disse naturlægemidlers effekt på astmasygdommen er udokumenteret. At der årligt er mellem 3000 og 6000 astmatiske graviditeter.

Sök

Kategorier

Arkiv